Actie: 50 euro cashback pakketdienst

Actie: 50 euro cashback pakketdienst

Wij zijn blij met u als klant en willen u graag bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf. Doordat we over en weer op elkaar kunnen rekenen, zien we ondanks de coronacrisis de toekomst zonnig in. Eerder dit jaar betrokken we een nieuwe pand en van daaruit blijven we werken aan het verbeteren van onze dienstverlening.

Op die manier zijn we sinds 2016 uitgegroeid tot en volwaardig adres voor print en drukwerk waar zowel de particulier als de ondernemer terecht kan.

Vergeet ook onze professionele pakketdienst niet. Wij zoeken per product de beste vervoerder. Alleen met maatwerk kunnen we de beste service garanderen, met name in de regio Anrhem/Nijmegen en omliggnde plaatsen. U heeft er al kennis mee gemaakt, hopelijk naar volle tevredenheid. Raadt u ons aan bij anderen? Doe dan mee met de cashbackactie! We geven 50 euro terug per klant die u bij ons aanmeld en die daadwerkelijk onze pakketdienst gebruikt. Dat kan een mooie korting opleveren op uw eigen factuur!

Valt u buiten onze serviceregio? Dan kunnen we u nog steeds van dienst zijn met ons online verzendsysteem. 

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend om een offerte middels ons contactformulier.

Copy en Send voor verzenden en printen

Bel: