Mondkapjes met het logo van uw bedrijf

We zitten midden in de tweede golf van de coronacrisis en voorlopig ziet het er niet naar uit dat het de goede kant op gaat. Uiteraard hopen we in de eerste plaats dat het goed met u gaat en dat u in goede gezondheid uw bedrijfsvoering voort kunt zetten. Onderdeel van alle overheidsmaatregelen is het veelbesproken mondkapje. Deze wordt in publieke binnenruimtes mogelijk verplicht.

Mondkapjes met bedrukking copyensend.nl

Eigen logo

Wilt u tijdens het dragen van een mondkapje ook herkenbaar blijven? Wij drukken het logo van uw bedrijf op een standaard zwart mondkapje. Deze kunt u bij ons bestellen voor uw personeel of om uit te delen aan uw klanten. Alle aantallen zijn bespreekbaar. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. U kunt in elk geval rekenen op een nette prijs.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend om een offerte middels ons contactformulier.

Copy en Send voor verzenden en printen

Bel: