Copy

Copy & Send bestaat uit twee delen. Namelijk het Copy (drukwerk) onderdeel en het Send (logistieke) onderdeel. Hieronder lees je wat wat voor je kunnen betekenen met onze drukkerij in Elst.

Drukwerk voor bedrijven

Als bedrijf wil je natuurlijk goed voor de dag komen, of dat nu met visitekaartjes is of met een brochure. Alles begint met een strak logo en een professionele huisstijl. Onze vormgevers denken graag met je mee en samen zorgen we ervoor dat je een ontwerp hebt dat volledig aansluit bij jouw wensen en uitstraalt waar jij voor staat. Denk aan bijvoorbeeld je:

Logo
Huisstijl
Reclame-uitingen
Advertentie
Werkkleding

Signing (Belettering van pand of voertuig)

Copy & Send verzorgt voor jou een totaal pakket van producten die wij kunnen bedrukken met je eigen, of door ons, ontworpen logo, one-liner, actiezin, of wat dan ook. Zoals bijvoorbeeld een van de volgende producten:

Relatiegeschenken
Textiel
Presentatie
Promotie
Belettering
Eigen huisstijl

Drukwerk voor particulieren

Ook voor particulieren staan wij klaar. Of je nu een mooie foto wilt laten afdrukken, je op zoek bent naar geboortekaartjes, uitnodigingen of kleding wilt bedrukken voor een uitje, bij ons kan het allemaal. Ook in kleine oplages en voor aantrekkelijke tarieven!

  • Kaarten
  • Uitnodigingen
  • Foto’s afdrukken
  • Kleding bedrukken
  • Printwerk in kleine oplagen
  • Digitaliseren van papierwerk

Nieuwsgierig geworden wat onze drukkerij in Elst voor je kan betekenen? Vraag vrijblijvend om een offerte middels ons contactformulier.

Bel: