Grote Pakketten

Heb jij ook grotere pakketten waarbij het telkens weer een zoektocht is hoe en met wie je deze verzendt? Wij zijn specialist in het verzenden van grote pakketten. Waar de meeste vervoerders een maximale standaardlengte hebben tot 1,20 meter, hebben wij een standaardlengte tot 2 meter. Zo is het ook interessant om grotere pakketten te verzenden zonder hier hoge kosten voor te moeten betalen.

Met onze pakketservice verstuur je makkelijk en snel pakketten van alle afmetingen. Uiteraard kunnen we ook pakketten langer dan 2 meter voor je verzenden.

Transmission voor grote pakketten copyensend.nl

Copy&Send maakt het verzenden van pakketten eenvoudig. In ons online verzendplatform meld je snel nieuwe zendingen aan en volg je verstuurde zendingen eenvoudig via Track & Trace.

Omdat we altijd vragen om een handtekening voor ontvangst, weet je zeker dat elk pakket veilig aankomt op de bestemming. Bij ons heb je altijd te maken met een vaste contactpersoon. Zo weet je bij wie je terechtkunt voor vragen. We denken graag met je mee en zijn altijd bezig om jou de best mogelijke service te bieden. Daarbij gaan we voor 100% tevredenheid.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend om een offerte middels ons contactformulier.

 

Bel: