Over ons

Eén plek waar je terecht kunt voor al uw print en drukwerk? Een betrouwbare verzenddienst? Copy&Send in Elst. Wij zijn sinds 2016 actief en sindsdien heeft ons bedrijf zich ontpopt tot een betrouwbare partner voor zowel bedrijven als de particulier. Van een mooie poster tot een complete huisstijl. Een scriptie, belettering op jouw voertuig of andere reclame-uitingen. Een uniek logo op kleding. Leuke weggevertjes voor je klanten. Geboortekaartjes en trouwkaarten. Maar ook het versturen van post en pakketten in binnen- én buitenland behoort tot de mogelijkheden. Wij nemen de uitvoering graag uit handen en doen dat met passie. 

Robin van Zadelhoff

Eigenaar Copy&Send

Binnen ons bedrijf ben ik het vaste aanspreekpunt. Ik ontvang de klant, bespreek wat zijn of haar wensen zijn en pak dit op samen met onze vormgevers en chauffeurs. Van het beginpunt totdat het product of dienst geleverd is, houd ik nauw contact met de klant. Zo zorgen wij ervoor dat je het gevoel krijgt dat je snel, persoonlijk en adequaat geholpen wordt. Ik ben via een eerdere werkgever dit vak ingerold en sinds juni 2016 de trotse eigenaar van Copy&Send. Het is een prachtig vak, omdat je als klant blanco binnen komt en met een compleet product naar buiten stapt. Wat het voor mij leukt maakt is dat ik eigenlijk altijd in contact ben met onze klanten en we altijd naar een passende oplossing voor je kijken. Bel ons gerust met jouw vragen. We staan je graag en vrijblijvend te woord!

 

Phyllis Leijser

Eigenaresse Copy&Send

Phyllis Leijser eigenaresse Copy en Send

Binnen ons bedrijf houd ik mij bezig met online en offline vormgeving voor onze klanten en die van Copy&Send. Daarnaast heb ik cursussen gevolgd, zodat ik voertuigen, panden en andere producten kan voorzien van belettering. Wat onze branche zo leuk maakt is dat je iedere dag weer een ander gaaf idee uit mag werken en de tofste ontwerpen mag printen. Ik vind het fijn mijzelf te omringen met creatieve breinen, zodat je met elkaar kunt groeien naar een steeds hoger niveau. Met onze pakketservice kom je op de tofste plekken. Zo rijden wij ook directe ritten naar bijvoorbeeld Oostenrijk en Frankrijk. Ik vind het belangrijk dat we samen met de klant groeien; hij of zij zorgt er immers voor dat wij ons mooie vak mogen en kunnen blijven uitoefenen. Onze service, flexibiliteit en laagdrempelige contact staan centraal, dat is wie wij zijn en dat is wat ons anders maakt.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend om een offerte middels ons contactformulier.

Bel: