Voertuigbelettering

Wil jij je bus, auto, of aanhanger laten beletteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in zowel het ontwerpen als het aanbrengen van belettering. Van bedrijfsbus tot ijscokar, niets is ons te gek. We werken met hoogwaardige materialen zodat de aangebrachte belettering echt heel lang mee gaat, bestand is tegen alle weeromstandigheden en je gewoon nog door de wasstraat kunt.

Voertuigbelettering is een zeer secure klus die in één keer goed moet gaan. Daarom doen we het of zelf, of samen met onze vaste specialist. Hierdoor weet je zeker dat je een perfect eindresultaat krijgt. We kunnen zowel op jouw locatie als op onze locatie beletteren.

Belettering laten ontwerpen

Heb je zelf nog geen ontwerp? Dan denken we graag met je mee. Samen gaan we voor een ontwerp dat echt bij jou past. Heb je al wel een ontwerp? Dan gaan we daar natuurlijk mee aan de slag. Uiteraard zorgen we ervoor dat er bijvoorbeeld geen rare woorden ontstaan bij een geopende (schuif) deur.

Voorbeelden van de mogelijkheden:

 

  • Auto beletteren
  • Bus beletteren
  • Verkoopwagen beletteren
  • Foodtruck beletteren
  • Aanhanger beletteren
  • Tijdelijke belettering (magnetisch)

 

Waarom bestickeren?

Een bedrijfsvoertuig mag gewoon opvallen. En als jouw voertuig er uit springt, dan maak je iedere keer dat je de weg op gaat reclame voor je bedrijf. Onderschat niet hoeveel medeweggebruikers je onderweg tegenkomt. Daarom adviseren we je altijd om met het bestickeren je contactgegevens duidelijk kenbaar te maken. Hierdoor vergroot je de kans dat mensen contact met je opnemen. Ook een geparkeerd voertuig is een prima reclamemiddel.

Schoon aanleveren

Als we jouw voertuig aan beletteren is het belangrijk dat je deze schoon aanlevert. Hierdoor bespaar je ons tijd en kunnen wij direct aan de slag met het beletteren Heb je liever dat wij je voertuig eerst aan de buitenkant schoonmaken? Dan doen we dat graag voor je. Uiteraard brengen we dan meerkosten in rekening.

Bel: